Gruzínská vína Tsinandali - Suché, Strana 2
Speciální akce
Značky
Cukernatost
Odrůda
Ročník

Bílé suché víno ze znovu objevené odrůdy Khikvi. Hrozny pocházejí z vinařské oblasti Kachetie. Víno bylo vyrobenou metodou řízeného kvašení v nerezu. Slámová barva se...

Víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Kisi. Víno leželo 6 měsíců na slupkách a následně ještě dalších 6...

Tradiční víno z hroznů pěstovaných v oblasti Kacheti. Zářivá, temně rubínová barva je následována ve vůni bohatými tóny červeného bobulového ovoce. Tělo vína...

Ochutnejte nefiltrované Saperavi. Rubínově zbarvené víno, s aroma černého rybízu a švestek. Plné tělo vína. Charakterní chuť s výraznými tříslovinami e v dochuti...

Bílé suché cuveé vyrobené z hroznů autochtonních odrůd Rkatsiteli a Kakhuri Mtsvane, pěstovaných v mikroklimatické oblasti Tsinandali, podle které má i svůj název. Hrozny zrají...