Gruzínská bílá vína
Značky
Cukernatost
Odrůda
Ročník

Vynikající víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Khikhvi. Bouřlivé alkohlové kvašení na slupkách po dobu 9 dnů,...

Vynikající víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Kisi. Víno leželo 6 měsíců na slupkách a následně ještě...

Víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Mtsvane Kakhuri. Víno leželo 6 měsíců na slupkách a následně ještě...

Bílé suché cuveé vyrobené z hroznů autochtonních odrůd Rkatsiteli a Kakhuri Mtsvane, pěstovaných v mikroklimatické oblasti Tsinandali, podle které má i svůj název. Hrozny zrají...